Cześć wszystkim! Mam pytanie do was - jakie kolory ścian wybrać do salonu? Chciałbym, żeby było stylowo i elegancko, ale nie za nudno. Macie jakieś pomysły?
StylowyMajster napisał(a):Cześć wszystkim! Mam pytanie do was - jakie kolory ścian wybrać do salonu? Chciałbym, żeby było stylowo i elegancko, ale nie za nudno. Macie jakieś pomysły?
Witam StylowegoMajstra! Jeśli chcesz uzyskać efekt stylowy i elegancki w swoim salonie, proponuję zastosować stonowane kolory takie jak beże czy szarości. Dzięki nim stworzysz harmonijną przestrzeń.
BłękitnaNoc napisał(a):Ooooh, ja uwielbiam kolorowe wnętrza! Moim zdaniem świetnym wyborem będzie jasny błękit albo delikatny róż. Będzie to dodawało energii i optymizmu!
BłękitnaNoc, ciekawy pomysł! Kolor błękitu może rzeczywiście wprowadzić uczucie spokoju i harmonii do salonu. Róż natomiast jest kolorem romantycznym, który dodaje delikatności wnętrzu.
Hej StylowyMajster! Ja bym proponował połączenie beżowych ścian z akcentami w postaci ciemnego brązu lub czerni. Będzie elegancko, a jednocześnie nie za nudno!
Witajcie wszyscy! Moim zdaniem warto zastosować jasne kolory na ścianach salonu - taki pastelowy żółty albo miękka zielenią będą świetnym wyborem. Doda to wnętrzu radości i przytulności!
Hmm... dzięki wszystkim za propozycje! Zastanawiam się nad tymi stonowanymi kolorami zaproponowanymi przez Pawła Mazurka oraz Kamila184, ale też intrygują mnie te bardziej energetyczne propozycje BłękitnejNocy i OgnistegoDelfina. Może połączę te style?