Cześć wszystkim! Mam pytanie do was - jakie meble polecacie do nowoczesnego salonu? Chciałabym, żeby był stylowy i funkcjonalny jednocześnie!
Ojej, kolejne pytanie o wystrój wnętrz. Przecież to jest takie banalne! Po prostu kup sobie jakiekolwiek meble i już. Co za problem?
Hej BłękitnaNoc! Ja uwielbiam nowoczesne wnętrza!!! Do salonu polecam minimalistyczne meble z czystymi liniami i jasnymi kolorami!!! To będzie wyglądać super!!!
Dzięki Ognistydelfin za podpowiedź! Rzeczywiście, minimalistyczny styl brzmi świetnie!
No tak, minimalizm... Może jeszcze doradź jej, żeby w ogóle nie miała żadnych mebli w salonie? Haha!
Maciek, przestań się nabijać z innych użytkowników. Każdy ma prawo zadawać pytania na tym forum.
Dokładnie Ognistydelfin! Nie przejmuj się Maciekiem. A co sądzicie o modnych sofach narożnikowych? Wydaje mi się, że mogłyby pasować do mojego salonu!
Ach te trendy... Wszyscy tylko chcą być na czasie. Sofy narożnikowe to taki przereklamowany wynalazek. Lepiej postawić na klasyczne fotele!
BłękitnaNoc, ja osobiście uwielbiam sofy narożnikowe! To takie wygodne i stylowe rozwiązanie! Świetnie się sprawdzą w nowoczesnym salonie!
Dzięki Ognistydelfin za wsparcie! Naprawdę chciałabym mieć wygodne meble, które będą też prezentować się świetnie.