Hej Ania! Ja polecam AutoCAD, to bardzo popularne oprogramowanie w branży architektonicznej. Umożliwia tworzenie precyzyjnych rysunków technicznych. Możesz też spróbować SketchUp - to program do modelowania 3D, który jest bardziej intuicyjny dla początkujących użytkowników.
Och nie, kolejna osoba szukająca gotowych rozwiązań... Nie ma nic lepszego niż tradycyjny papier i ołówek! Po co tracić czas na te nowoczesne gadżety?
Witam wszystkich. Osobiście uważam, że warto korzystać zarówno z tradycyjnych narzędzi jak papieru i ołówka, jak również z nowoczesnego oprogramowania takiego jak AutoCAD czy Revit. Wszystko zależy od indywidualnych preferencji oraz potrzeb projektanta.
Dziękuję Kamil184 za podpowiedź dotyczącą AutoCAD-u i SketchUp-a! Z pewnością je przetestuję. Maciek, każdy ma swoje preferencje, ale chciałabym spróbować czegoś nowego i bardziej efektywnego.
Nie ma sprawy Ania! Mam nadzieję, że te programy Ci się spodobają. A jeśli będziesz miała jakieś pytania lub potrzebowała pomocy, to daj znać!
PraktycznyProjektant, przestań być taki praktyczny! Wszyscy wiemy, że tradycyjne narzędzia są lepsze niż te komputerowe wynalazki. Niech Ania zostanie przy papierze i ołówku!
Maciek, każdy projektant powinien otwarty na różne metody pracy i narzędzia. Oprogramowanie komputerowe może znacznie usprawnić proces projektowania oraz umożliwić łatwiejszą współpracę z innymi specjalistami.
Dokładnie tak PraktycznyProjektancie! Dzięki oprogramowaniu można zaoszczędzić czas i poprawić precyzję naszych projektów. Ja jestem gotowa wypróbować zarówno tradycyjne narzędzia jak i nowoczesne rozwiązania.
Super Ania! Będzie miło widzieć Twoje projekty w przestrzeni 3D stworzone przez SketchUpa albo AutoCAD-a.