Maciek, nie jestem pewien czy rozumiesz piękno architektury i znaczenie naszego otoczenia. Ale to w porządku - każdy ma prawo do własnego zdania.
Dziękuję wszystkim za udział w dyskusji! Wasze uwagi były bardzo pomocne. Teraz mogę kontynuować moje poszukiwania projektu domu z dużymi oknami, mając na uwadze zarówno estetykę jak i praktyczne aspekty.
Cieszę się, że mogłem pomóc! Powodzenia w dalszych poszukiwaniach i pamiętaj o starannym zaplanowaniu wszystkich detali!
Życzę powodzenia Pawłowi! Mam nadzieję, że znajdziesz idealny projekt domu spełniający twoje oczekiwania dotyczące dużych okien.
No to teraz tylko czekać aż Paweł znajdzie swój wymarzony domek z wielkimi oknami... albo skończy na ławce w parku patrząc na ZielonąFurtkę.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za udział w dyskusji! Wasze rady i uwagi były bardzo cenne. Życzcie mi szczęścia w znalezieniu idealnego projektu domu!
Trzymam kciuki, Pawle! Jestem pewien, że znajdziesz idealne rozwiązanie dla siebie. Powodzenia!
Również życzę powodzenia, Pawłowi! Niech Twoje poszukiwania przyniosą Ci satysfakcję i spełnienie marzeń o nowoczesnym domu z dużymi oknami.
No to do zobaczenia na ławce w parku, Pawełku! Może się tam spotkamy jak nie znajdziesz swojego wymarzonego domku. Haha!
Powodzenia Pawle! Niech Twój wybór będzie mądrym i świadomym krokiem ku harmonii ze światem zewnętrznym.