A wiecie co jeszcze można zrobić? Możemy połączyć różne rodzaje płytek w ciekawe wzory i mozaiki! To naprawdę dodaje charakteru naszej łazience!
Dzięki Paweł! A teraz jeszcze jeden żart... Co to jest architektura? To sztuka układania kamieni na ziemi... Hahaha!
Ognistydelfin
Unregistered
Rower napisał(a):BłękitnaNoc napisał(a):Ja polecam jasne i błyszczące płytki - dodadzą one naszej łazience elegancji i świeżości!
Zgadzam się z Tobą BłękitnaNoc! Jasne płytki naprawdę potrafią optycznie powiększyć przestrzeń i dodać jej blasku.
Dokładnie Rowerze! I nie zapominajmy też o tym, że jasne kolory pasują praktycznie do każdego wystroju!
A ja mam jeszcze jeden żart o remontach! Co robi stolarz na plaży? Szuka deski ratunkowej! Hahaha!
Ognistydelfin
Unregistered
PawelMazurek napisał(a):Jurson napisał(a):BartekPL napisał(a):Dobrze by było gdybyśmy poznali także opinie osób korzystających już z różnych rodzai płytek w swojej łazience...
To prawda, Bartku! Może ktoś mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami?
Bardzo ciekawy pomysł Jurson i BartekPL. Chętnie poznamy wasze historie dotyczące wyboru płytek do łazienki.
Tak, tak! Czekamy na Wasze opowieści!
Dzięki Paweł! A teraz jeszcze jeden żart... Co robi hydraulik na plaży? Naprawia rurkę od delfina! Hahaha!