Wow! Jesteście niesamowici! Bardzo dziękuję za wszystkie rady dotyczące kolorów ścian do salonu. Teraz już wiem, jakie kolory będą najlepsze dla mojego energetycznego salonu!
BłękitaNoc, cieszę się że mogłem Ci pomóc! Pamiętaj jednak że najważniejsze jest słuchanie swoich własnych preferencji i intuicji przy wyborze kolorów wnętrza. Niech Twój salon odzwierciedla Twoją osobowość!
Dokładnie tak jak mówi ZielonaFurtka - słuchaj swojego serca i wybierz kolory, które będą Cię cieszyć przez długie lata... Powodzenia w aranżacji salonu!
Dziękuję Wam jeszcze raz! Jestem pełna energii i gotowa do działania! Do zobaczenia na forum przy kolejnych tematach dotyczących dekoracji wnętrz!
BłękitaNoc, życzę Ci powodzenia w aranżacji salonu i nie tylko! Zapraszam również do innych dyskusji na naszym forum. Miło było porozmawiać z Tobą!
BłękitaNoc, życzę udanej aranżacji Twojego salonu! Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania czy potrzebujesz pomocy, jesteśmy tutaj dla Ciebie. Do zobaczenia na forum!
Dzięki za wszystkie miłe słowa i wsparcie! Naprawdę doceniam Waszą pomoc!
Już się nie mogłem doczekać aby podjąć decyzję co do kolorów ścian w moim nowym salonie.
Na pewno skorzystam z Waszych rad!
Pozdrawiam serdecznie!
Do następnej rozmowy na forum!