Dzień dobry wszystkim! Chciałbym poruszyć temat pomieszczeń gospodarczych w domu. Jakie Waszym zdaniem warto mieć takie pomieszczenia? Moim zdaniem są one niezwykle przydatne, zwłaszcza jeśli chodzi o przechowywanie narzędzi czy materiałów budowlanych...
Cześć BartekPL! No ja mam jedno takie super przydatne pomieszczenie - to moje "święto narzędzi"! Tam trzymam wszystkie swoje męskie gadżety i sprzęty do majsterkowania. A co Wy myślicie?
Witam serdecznie! Zgadzam się z Tobą, BartekPL, że pomieszczenia gospodarcze są bardzo ważne w domu. Oprócz przechowywania narzędzi i materiałów budowlanych, mogą również służyć jako miejsce na pranie czy suszenie ubrań oraz jako spiżarnia na żywność...
StylowyMajster, Twoje "święto narzędzi" brzmi interesująco... Ale jak tam utrzymujesz porządek? Przyznaj się, ile razy musisz szukać tego jednego śrubokrętu po całym tym bałaganie...
Hehehe... no fakt faktem czasem mi się trochę pogubią te śrubki i śrubokręty... ale wiem gdzie jest najważniejsze narzędzie - moje dobre samopoczucie! A jak u Was, macie jakieś inne pomieszczenia gospodarcze?
BartekPL, mam jeszcze jedno pomieszczenie gospodarcze, które jest bardzo przydatne - to spiżarnia. Tam przechowuję zapasy żywności i innych produktów spożywczych. Dzięki temu zawsze mam wszystko pod ręką i nie muszę biec do sklepu w ostatniej chwili...
Rower, zgadzam się z Tobą co do spiżarni... To naprawdę świetne rozwiązanie dla osób, które lubią mieć pełną lodówkę i szafki kuchenne. Ale powiedz mi, czy Twoja spiżarnia ma odpowiednią wentylację? Bo przecież trzeba dbać o świeże powietrze w takim miejscu...
Hej Rower! A Ty przypadkiem nie masz swojej własnej winnicy w piwnicy? Słyszałem plotki... Może byśmy się tam spotkali na lampce winka?
StylowyMajster, niestety nie posiadam własnej winnicy w piwnicy... ale mogę Ci polecić kilka dobrych lokalnych winnic. Chętnie umówię się na lampkę winka gdzieś indziej!
Przy okazji rozmowy o pomieszczeniach gospodarczych... Czy ktokolwiek z Was ma może suszarnię do prania? Czy to w ogóle jest przydatne?