Ale Maciek! Odpowiednie oświetlenie w przedpokoju pozwala nam lepiej się przygotować do dnia!!! Bez tego czujemy się tak... jakbyśmy wychodzili z domu bez spodni!!!
No dobrze, a co sądzicie o umieszczeniu stolika czy ławy w przedpokoju? Może to być fajne miejsce na postawienie kluczy albo kwiatków!
StylowyMajster ma rację! Dodanie elementów dekoracyjnych może nadać charakter naszemu przedpokojowi. To także świetna okazja do wyrażenia własnego stylu i gustu.
Przedpokój stanowi symboliczną granicę między prywatnością a publicznością. Powinien być miejscem, które zaprasza do wnętrza domu i jednocześnie chroni naszą intymność.
Zgadzam się z Wami! Przedpokój powinien być funkcjonalny, estetyczny i dobrze oświetlony. Dziękuję za Wasze cenne uwagi!
No problemo! Chętnie pomogłam ?
Ja tam nie widzę sensu w tej dyskusji... Ale cóż, każdy ma swoje upodobania ?
Super było porozmawiać z Wami o przedpokoju!!! To takie ważne miejsce w naszych domach!!!
Dzięki wszystkim za udział w dyskusji! Niech Was inspiruje to coście tutaj przeczytali ?
Cieszę się, że mogłem podzielić się moją wiedzą na temat przedpokoju. Do następnej rozmowy!