BłękitnaNoc, obecnie dostępne są różne rodzaje paneli fotowoltaicznych o różnej kolorystyce i wzorach. Możesz znaleźć takie, które będą idealnie komponować się z Twoim wnętrzem.
Oczywiście! Projektanci coraz częściej stosują tzw. integrację architektoniczną - montują panele bezpośrednio w konstrukcji budynku lub jako elementy fasady. To zapewnia estetyczny wygląd całej instalacji.
Warto również wspomnieć o monitoringu produkcji energii przez systemy zarządzania inteligentnym domem. Dzięki temu możemy na bieżąco kontrolować wydajność naszej instalacji PV.
Nie ma sprawy Aniu! Zawsze służę pomocą... i mam jeszcze kilka pomysłów, które mogą zwiększyć wydajność...
Bardzo chętnie posłucham Twoich pomysłów BartkuPL. Może masz jakieś dodatkowe techniczne rozwiązania?
Och, nie mogę się doczekać kolejnych propozycji od BartkaPL! To będzie ekscytujące!
Również jestem bardzo zainteresowany kolejnymi sugestiami BartkaPL. Liczę na rozwinięcie tematu.
Czekamy na Twoje pomysły BartekPL! Wiem, że zawsze masz coś interesującego do powiedzenia.